« Tillbaka till listan med lediga jobb

Relationsbyggande innesäljare till OKQ8 Scandinavia

Vill du vara med på en spännande resa i ett stabilt företag som ligger i framkant inom hållbarhet? Brinner du för försäljning, teamanda, lönsamhet och tillväxt? Då är tjänsten som relationsbyggande innesäljare på OKQ8 Scandinavia i Köpenhamn för dig!

Om Företaget:

OKQ8 Scandinavia utgörs av OKQ8 i Sverige och Q8 i Danmark och är ett av Skandinaviens största drivmedelsbolag. Man är idag ca 5000 medarbetare som primärt arbetar inom tre olika verksamhetsområden. Det första är Retail, där man med ca 1000 bemannade- och obemannade stationer i Sverige och Danmark erbjuder ett komplett produkt- och tjänsteutbud för bilen och bilisten. Det andra området är B2B-Sales, där man erbjuder produkter som används inom transport, industri, jordbruk och sjöfart. Det sista verksamhetsområdet är Bank & Members, en egen bank som erbjuder medlemskap, finansiella produkter och betalmedel genom bland annat OKQ8 Visakort.

Dina Arbetsuppgifter:

Du kommer att vara stationerad på Q8:s trevliga kontor i Ørestaden i Köpenhamn. Dina arbetsuppgifter kommer vara uppsökande telefonförsäljning både mot nya och befintliga kunder på den svenska marknaden. Du ansvar för hela produktportföljen inom OKQ8 Scandinavias samtliga affärsområden (FleetCard, IDS samt Energy) och sköter hela säljprocessen från första kontakt till offert, avslut och uppföljning. Självklart börjar du din anställning med en grundläggande introduktion och utbildning som därefter följs upp med löpande säljträning och daglig coaching.

Kriterier för tjänsten:

Viktigast är att du har erfarenhet av och känner dig trygg med telefonen som ditt främsta arbetsredskap. Du har en stark kommunikativ förmåga och kundförståelse vilket gör det lätt för dig att skapa goda kundrelationer. Du vill utvecklas, satsar långsiktigt på karriären och vill vara med att stärka varumärket OKQ8 Scandinavia. Du trivs med eget ansvar och att du dessutom kan påverka din egen lön ser du som en ren bonus. Vidare ser vi även att:

  • Du har erfarenhet från uppsökande försäljning via telefon.
  • Du är en riktig ”teamplayer”.
  • Du är anpassningsbar och flexibel.
  • Du behärskar svenska språket i både tal och skrift.

Har du erfarenhet från branschen är detta såklart meriterande, men inget krav. Det är även en fördel om du förstår danska då många av dina kollegor är dansktalande.

Lön och villkor:

Arbetstiden är måndag till fredag 8.00 -17.00 med möjlighet till viss flex (37 timmars arbetsvecka). Man erbjuder en bra fast lön, provision och tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med tre månaders provanställning.

Förutom ett gäng härliga kollegor som alltid hjälper varandra och ett kontor med högt i tak får du som medarbetare hos Q8 Danmark även mycket goda karriärmöjligheter. Då teamkänslan på bolaget är väldigt viktig gör mycket aktiviteter tillsammans för att utveckla och stärka teamet. Exempel på detta är bl.a. kontinuerliga interna utbildningar, konferenser och arrangemang.

Annonsen publicerades 2019-08-28 och anställningen finns i Köpenhamn