« Tillbaka till listan med lediga jobb

Internationell KAM inom finansiell & ekonomisk data

Är nationalekonomi ditt största intresse? Vill du jobba internationellt i ett bolag som växer så det knakar? Perfekt, just nu söker vi en lösningsorienterad KAM till ett världsledande bolag inom finansiell & ekonomisk data.

Om företaget

Företaget är världsledande på att tillhandahålla finansiella och ekonomiska data via deras välbeprövade verktyg. Med hjälp av tjänsten kan kunden sedan med större precision göra prognoser som underlättar beslut rörande diverse framtida investeringar. Man opererar idag i större delen av Europa, men är även etablerade i både New York och Hong Kong. Till företagets kunder hör bland annat investmentbolag, banker, universitet och olika undersökningsinstitut.

Arbetsuppgifter

Som KAM har du ett övergripande ansvar för kunderna i den tysktalande regionen och tar egentligen vid när hela införsäljningsprocessen är avklarad. Du arbetar från kontoret i Malmö tillsammans med andra säljare som ansvarar för de övriga europeiska länderna. Din primära arbetsuppgift kommer vara att bearbeta befintliga kunder på den tysktalande marknaden. Du skall hjälpa kunden att arbeta med verktyget på rätt sätt och därigenom hitta nya affärsmöjligheter för att öka kundens åtaganden. Arbetet innebär således en del resor, vilket i praktiken innebär att du kommer befinna dig utanför Sverige några dagar varannan vecka i snitt.

Kvalifikationer

  • Du har ett stort intresse för nationalekonomi och en angränsande utbildning.
  • Du är lättlärd och ger allt för att snabbt bli expert i branschen.
  • Du trivs med kontakt över telefon och är lösningsorienterad i sinnet.
  • Du är konsulterande som person och trivs med att utveckla relationer.
  • Du hanterar engelskan med bravur, både i tal och skrift.
  • Du har ett stort eget inre driv, du tänker långsiktigt och vill växa inom ditt område.

Har du utöver ovan även kunskaper i tyska så är det ett stort plus men absolut inget krav.

Villkor och lön

Man erbjuder dig med stora ambitioner en ypperlig chans att klättra inom bolaget om du gör ett bra jobb och visar framfötterna. Utöver det så erbjuds du fast lön och stora provisionsmöjligheter. Arbetstiderna på Malmökontoret är vanliga kontorstider, måndag till fredag.

ANSOKAN

Annonsen publicerades 2018-02-12 och anställningen finns i Malmö

 

Facebook