Lediga tjänster.

Är du en karriärist med erfarenhet och starkt engagemang? Här ser du våra lediga tjänster. Ta chansen, ansök idag!


Mälardalen

Teknisk säljare till Baumer Group i Mälardalen

Är du en affärsdriven säljare som är van att jobba med långsiktiga kundrelationer? Har du dessutom erfarenhet från teknisk försäljning av kundspecifika lösningar? Läs då vidare, vi har jobbet för dig!

Stockholm

Självgående Key Account Manager till Papier-Mettler!

Är du en självgående säljare som drivs av framgång och älskar att göra affärer? Har du lätt för att strukturera och planera ditt arbete? Då är det kanske dig vi söker till tjänsten som Key Account Manager på Papier-Mettler.

Växjö

Kaffeälskande fältsäljare till JOBmeal!

Är du driven, prestigelös och har ett stort sinne för affärer? Lever du efter devisen att ”ingenting är omöjligt” samtidigt som du alltid strävar efter att leverera högsta kvalitet? Perfekt – då skall du definitivt fortsätta läsa!

Halmstad

Mediasäljare till väletablerat bolag

Är du en driven och strukturerad säljare med stort sinne för affärer? Triggas du av framgång och utveckling? Perfekt – då skall du definitivt fortsätta läsa!

Halmstad

Digital Mediesäljare Inhouse

Stoppa pressarna! Är du redo att kavla upp ärmarna och göra karriär som Mediesäljare? Företagets kontor ligger i Halmstad och erbjuder dig en unik möjlighet att göra karriär i ett modernt och expansivt bolag.

Malmö

Account Managers till StjärnaFyrkant

StjärnaFyrkant gör en storsatsning i södra Sverige och har nu slagit upp portarna till sitt nya företagscenter mitt i centrala Malmö. Där söker vi dig som vill jobba med de senaste tjänsterna och produkterna inom IT / Telekom. Så är du en driven account manager som älskar försäljning, teamkänsla och vill vara med på en riktigt spännande resa? Ja, då är du den vi söker!

Malmö

Driven Säljare / Inköpare av A-brands!

Är du en driven och idérik säljare / inköpare (Trader) med erfarenhet från grossist- och partihandel? Har du ett väletablerat nätverk av A-brands både i Sverige och ute i Europa? Då skall du definitivt läsa mer om tjänsten  hos vår kund nedan!

Malmö

Gör karriär inom försäljning

Är du driven, ambitiös och sugen på en karriär inom försäljning? Vill du jobba i en miljö där man har fokus på försäljning och goda kundrelationer? Bra, då är det kanske dig vi letar efter till tjänsten som Junior Account Manager.

Malmö

Onlinesäljare till StjärnaFyrkant

StjärnaFyrkant gör en storsatsning i södra Sverige och har sedan en tid tillbaka slagit upp portarna till sitt nya företagscenter, mitt i centrala Malmö. Där söker vi dig som via digitala kanaler, vill bearbeta nya kunder och sälja in de senaste tjänsterna och produkterna inom IT / Telekom. Så är du säljare samt en fena på att kommunicera och uttrycka dig i skrift, ja då är du kanske den vi söker!

Malmö

Fältsäljare till StjärnaFyrkant

StjärnaFyrkant gör en storsatsning i södra Sverige och har nu slagit upp portarna till sitt nya företagscenter mitt i centrala Malmö. Där söker vi dig som vill jobba med de senaste tjänsterna och produkterna inom IT / Telekom. Så är du en relationsbyggande fältsäljare som älskar försäljning, teamkänsla och vill vara med på en riktigt spännande resa? Ja, då är du den vi söker!

Malmö

Erfaren försäljningschef till StjärnaFyrkant

StjärnaFyrkant gör en storsatsning i södra Sverige och har nyligen slagit upp portarna till sitt nya företagscenter mitt i centrala Malmö. Där söker vi dig som vill jobba med ett härligt team samt de senaste tjänsterna och produkterna inom IT / Telekom. Så är du en erfaren försäljningschef som älskar försäljning, teamkänsla och vill vara med på en riktigt spännande resa? Ja, då är du den vi söker!

Bli handplockad till en tjänst som passar dig och dina karriärmål.
Ladda upp ditt CV.