Lediga tjänster.

Är du en karriärist med erfarenhet och starkt engagemang? Här ser du våra lediga tjänster. Ta chansen, ansök idag!


Malmö

B2B Account Manager med fokus på IT & E-Handel.

**Är du framåtlutad med stort resultatfokus och har drivet för att lyckas? Har du dessutom en entreprenöriell ådra, gott affärsmanskap samt ett gediget intresse för teknik? Vill du även ha möjlighet till stora karriärmöjligheter och vara en del av ett vinnande team som drivs av framgång så är du den vi söker!**

Helsingborg

Digital Affärsutvecklare till Villalivet i Helsingborg

Är du en fena på digital marknadsföring? Trivs du i en miljö med stark säljkultur? Då har vi tjänsten för dig! Vi är nu på jakt efter en säljfokuserad Digital Affärsutvecklare till Villalivet i Helsingborg.

Kristianstad

Kaffeälskande fältsäljare till JOBmeal!

Är du driven, prestigelös och har ett stort sinne för affärer? Lever du efter devisen att ”ingenting är omöjligt” samtidigt som du alltid strävar efter att leverera högsta kvalitet? Perfekt – då skall du definitivt fortsätta läsa!

Helsingborg

Nationell Affärsutvecklare till Villalivet i Helsingborg

Är du en driven och strukturerad säljare med stort sinne för affärer? Triggas du av framgång och utveckling? Perfekt – då skall du definitivt fortsätta läsa!

Malmö

Account Manager till väletablerat företag i reklambranschen

Har du det som krävs för att hantera såväl miljonaffärer som mindre affärer? Är du en fena på att lösa kundens behov och mersälja? Perfekt! Vi söker nu efter en Account Manager som är redo att göra succé på ett superhäftigt och nytänkande reklambolag.

Malmö

Driven säljare av finansiella tjänster

Är du en säljtalang som vill utvecklas i en spännande säljroll? Trivs du också i en miljö där det är högt i tak och stort fokus på försäljning? Bra! Vi söker nu, för kunds räkning, säljare av finansiella tjänster. Läs nedan!

Malmö

Gör karriär som innesäljare

Är du driven, ambitiös och sugen på en karriär inom försäljning? Vill du jobba i en miljö där fokus ligger på att växa i sin försäljningsroll, krossa budgetar och göra succé? Perfekt läs då vidare nedan om tjänsten som junior innesäljare hos vår kund.

Malmö

Account Managers inom IT & Telekom

Är du en driven säljare som älskar utveckling, teamkänsla och framgång? Vill du sälja de hetaste tjänsterna och produkterna inom IT och Telekom? Super, då är du kanske den vi söker. Läs vidare nedan om tjänsten som Account Manager till StjärnaFyrkants företagscenter, mitt i centrala Malmö.

Malmö

Junior Account Manager till blomstrande IT-bolag

Är du redo att steppa upp och ta nästa steg i din försäljningskarriär? Är du dessutom orädd och trivs med att jobba självständigt och strukturerat? Perfekt, då är det dags att kavla upp skjortärmarna och sälja IT-lösningar som aldrig förr!

Mälardalen

Teknisk säljare till Baumer Group i Mälardalen

Är du en affärsdriven säljare som är van att jobba med långsiktiga kundrelationer? Har du dessutom erfarenhet från teknisk försäljning av kundspecifika lösningar? Läs då vidare, vi har jobbet för dig!

Malmö

Driven Säljare / Inköpare av A-brands!

Är du en driven och idérik säljare / inköpare (Trader) med erfarenhet från grossist- och partihandel? Har du ett väletablerat nätverk av A-brands både i Sverige och ute i Europa? Då skall du definitivt läsa mer om tjänsten  hos vår kund nedan!

Bli handplockad till en tjänst som passar dig och dina karriärmål.
Ladda upp ditt CV.