Tänk större och sikta högre. Mot framgång.

Med oss som partner kan ni ta en smart genväg till smidigare rekrytering. Slipp problemen och fokusera på er grej. Vi matchar er med rätt person för ert uppdrag. Av oss kan ni alltid förvänta er kvalitativa kandidater med den kompetens som krävs, för att ta ert företag dit ni vill.

Go to Worq.

Experter inom sälj, service och support.

Vi på Worq har lång och bred erfarenhet av sälj, service och support vilket ger oss stor förståelse för flertalet branscher. Både ur en kandidats och ur ett företags perspektiv. Vårt uppdrag är att sätta oss in i bolags unika behov och leverera lösningen de behöver för att uppnå målen. Oavsett hur högt ribban är satt och om det är en junior eller senior position som ska tillsättas. Vi tillsätter kandidater främst i Öresundsregionen, men även resten av landet.

Vi är proffs på proaktiv search. För oss är det en självklar del i vårt erbjudande och något som ingår i vår modell. En standard som säkrar lösningen för både kandidater och företag. Vi ser det som en självklarhet att arbeta aktivt och tänja gränser för att hitta rätt person för rätt uppdrag.

På Worq värdesätter vi personlig drivkraft och olikheter. För vi vet att ingen person är den andre lik. Istället för att stirra oss blinda på kreddiga CV’n ser vi dig, för den du är. Har du rätt erfarenhet, passion och målmedvetenhet platsar du. Men vi är kräsna. Och enligt oss är lagom aldrig bra nog.

Vårt löfte till arbetssökande: Vi handplockar dig för en tjänst som passar dig och dina karriärmål.

Vårt löfte till företag: Vi löser rekryteringen. Och garanterar er rätt person för jobbet.

Tillsammans skapar vi tillväxt.

”Worqs affärsidé ligger helt i linje med Tillväxt Malmös målsättning om att bidra till fler jobb i Malmö, och speciellt då människor i utsatta områden.” - Jan-Erik Bengtsson, verksamhetsledare på Tillväxt Malmö.

Worq samarbetar med Tillväxt Malmö. Tillsammans arbetar vi för att stärka tillväxt och framtidstro genom entreprenörskap och arbetsmöjligheter.

Är ni ett företag med behov av kompetenta kandidater?
Go to Worq.

Är du en karriärist med erfarenhet och starkt engagemang?
Go to Worq.

Bli handplockad till en tjänst som passar dig och dina karriärmål.
Ladda upp ditt CV.