Account Manager till väletablerat företag i reklambranschen


Har du det som krävs för att hantera såväl miljonaffärer som mindre affärer? Är du en fena på att lösa kundens behov och mersälja? Perfekt! Vi söker nu efter en Account Manager som är redo att göra succé på ett superhäftigt och nytänkande reklambolag.


Om företaget

Man är ett väletablerat företag med goda resultat i bagaget och det vinstgivande konceptet bygger på att använda traditionell marknadsföring varvat med ytterst modern profilering, allt för att hjälpa kunden med en helhetslösning när det kommer till synlighet. Företagets kunder är både stora och små, där man erbjuder alltifrån print och tryck, till profilprodukter och avancerade IT-lösningar.

Dina arbetsuppgifter

Som Account Manager kommer du börja med att bearbeta nya kunder, för att på så sätt arbeta upp din egen kundportfölj. Detta gör du inom ditt distrikt som sträcker sig från Malmö upp till Halmstad. Du kommer att ombesörja hela säljprocessen själv, från prospektering, kundbokning och avtalsskrivning till återkoppling med dina befintliga kunder. I ditt arbete kan du stöta på affärer som uppgår till flera miljoner kronor men även mindre affärer, som för stunden, bara handlar om några tusenlappar. Du är således prestigelös och flexibel av dig, allt för att vinna förtroende och bygga långsiktiga relationer med dina kunder.

Kriterier för tjänsten
  • Du har jobbat minst två år med uppsökande försäljning mot företagskunder.
  • Du har ett starkt driv och ett genuint intresse av att vilja göra affärer.
  • Du är flexibel, anpassningsbar och har lätt för att bygga relationer.
  • Du är självgående och tänker som en sann entreprenör.
  • Du har minst B-körkort.
Lön och villkor

Förutom att få arbeta tillsammans med likasinnade resultatorienterade kollegor erbjuds en fast lön + bonus, tjänstebil och friskvårdsbidrag etc. Dessutom erbjuder man goda möjligheter att klättra rent karriärmässigt. Arbetstiderna är vanliga kontorstider, måndag till fredag 8.00-17.00.


Missa inte chansen. Ansök nu.

Vi ser dig för den du är. Har du rätt erfarenhet, passion och målmedvetenhet platsar du. Är du redo?

Ansök

Annonsen publicerades 2020-12-09T08:35:29.786Z och anställningen finns i Malmö

Bli handplockad till en tjänst som passar dig och dina karriärmål.
Ladda upp ditt CV.