B2B Account Manager med fokus på IT & E-Handel.


Är du framåtlutad med stort resultatfokus och har drivet för att lyckas? Har du dessutom en entreprenöriell ådra, gott affärsmanskap samt ett gediget intresse för teknik? Vill du även ha möjlighet till stora karriärmöjligheter och vara en del av ett vinnande team som drivs av framgång så är du den vi söker!


Om företaget

Företaget är ett starkt väletablerat, marknadsledande bolag inom e-handel-detaljhandel och eftermarknad både i norden och övriga Europa. Företaget omsätter närmare 600 Miljoner SEK på omkring 50 anställda och befinner sig i en expansiv fas där flera affärsområden skall utvecklas som skall stärka företagets position på marknaden. Företaget kan även stoltsera med att deras VD Talal Alshammari nyligen utsågs till EY: årets manliga stjärnskott.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Accountmanager inom IT så jobbar man främst mot den Nordiska marknaden men även mer internationellt inom EU-området. Som säljare så kontaktar du kunderna digitalt via telefon samt mail, där ditt ansvar är att kontakta och skapa goda relationer med SME-kunder inom E-handel och eftermarknad.

Du kommer var en del i ett starkt och drivande team inom IT/mobila reservdelar där företaget är auktoriserad distributör för Samsung, Huawei, Motorola, SIGN ,Copter, Lenovo och HP.

I din roll så kommer du även tilldelas en del befintliga kunder som du skall utveckla över tid. Men huvudfokuset är att hitta nya affärsmöjligheter genom nykundsbearbetning.

Vidare bör du vara en självgående person som håller hög aktivitet, är relationsbyggande, drivs av resultat samtidigt som du värdesätter att ha roligt på jobbet

Kriterier för tjänsten
  • Du är flytande i Svenska och engelska.
  • Du är affärsdriven och vill ständigt utvecklas inom försäljning.
  • Du är strukturerad, nytänkande och lösningsorienterad.
  • Du är kundorienterad och relationskapande.
  • Du har ett sinne och intresse för teknik och hårdvara.

Övriga saker som är kan vara meriterade är om du tex har erfarenhet av Hubspot CRM och har ytterligare språk kunskaper som Arabiska, Spanska, Italienska eller övriga nordiska språk.

Vidare så ser vi att du som söker är ödmjuk, självgående och har en vinnarmentalitet med ambition att utvecklas inom bolaget.

Lön och villkor

Bra fast lön plus rörliga incitament. Arbetstiderna är vanliga kontorstider. Utöver det så finns det bra utvecklingsmöjligheter, friskvård samt möjlighet till flextid.


Missa inte chansen. Ansök nu.

Vi ser dig för den du är. Har du rätt erfarenhet, passion och målmedvetenhet platsar du. Är du redo?

Ansök

Annonsen publicerades 2021-06-04T08:03:22.043Z och anställningen finns i Malmö

Bli handplockad till en tjänst som passar dig och dina karriärmål.
Ladda upp ditt CV.