Digital Affärsutvecklare till Villalivet i Helsingborg


Är du en fena på digital marknadsföring? Trivs du i en miljö med stark säljkultur? Då har vi tjänsten för dig! Vi är nu på jakt efter en säljfokuserad Digital Affärsutvecklare till Villalivet i Helsingborg.


Om företaget

Villalivet är sedan starten 2008 Sveriges största villatidning som delas ut gratis till samtliga villahushåll i Sverige. Affärsidén är att med relevanta annonsörer och innehåll, leverera kvalitativt och utbildande content till såväl sina kunder som läsare.

Resultatet – Ett bolag i framkant med stark säljkultur som levererar Sveriges största villatidning med åtta utgivningar per år, både i digital och tryckt form. Imponerande eller hur!

Dina arbetsuppgifter

Som Digital Affärsutvecklare bearbetar du potentiella kunder i hela Sverige för att erbjuda samtliga av Villalivets digitala tjänster. Du kommer vara experten inom företagets online-verksamhet, där stor vikt läggs vid seriositet och kundrelationer. Kunderna du kommer bearbeta är såväl nya som befintliga och din uppgift är att skräddarsy en digital lösning för varje unik kund.

Kriterier för tjänsten
  • Du har erfarenhet av uppsökande försäljning mot företag.
  • Du har stenkoll på digital marknadsföring och annonsering.
  • Du är kundfokuserad och har känsla för service.
  • Du älskar att göra affärer men även kicken det ger med ännu en nöjd kund.
  • Du är en tävlingsinriktad teamplayer.
Lön och villkor

Vi söker dig som älskar högt tempo och nya utmaningar samt har viljan, glöden och målsättningen att bli framgångsrik. Viktigast är dock att du har ett stort affärsdriv samt ambitionen att växa och utvecklas tillsammans med bolaget.

Förutom möjligheten att arbeta i en inspirerande miljö erbjuder man fast lön och provision. Övriga villkor innefattar såväl friskvårdsbidrag som pensionsavsättningar och arbetstiderna är vanliga kontorstider, måndag till fredag 08.00-17.00.


Missa inte chansen. Ansök nu.

Vi ser dig för den du är. Har du rätt erfarenhet, passion och målmedvetenhet platsar du. Är du redo?

Ansök

Annonsen publicerades 2021-03-01T09:51:40.243Z och anställningen finns i Helsingborg

Bli handplockad till en tjänst som passar dig och dina karriärmål.
Ladda upp ditt CV.