Driven säljare av finansiella tjänster


Är du en säljtalang som vill utvecklas i en spännande säljroll? Trivs du också i en miljö där det är högt i tak och stort fokus på försäljning? Bra! Vi söker nu, för kunds räkning, säljare av finansiella tjänster. Läs nedan!


Om företaget

Från sitt huvudkontor i Malmö erbjuder bolaget diverse finansiella tjänster till företag, såsom fakturabelåning, fakturaköp och inkassohantering. Man är ett hårt arbetande bolag där visionen är solklar, genom hög kundnöjdhet och effektiva lösningar ska man vara ledande inom såväl finansiering som administration av kundfordringar.

Dina arbetsuppgifter

Med frihet under ansvar kommer du stolt bearbeta nya kunder och presentera några av branschens mest attraktiva tjänster. Telefonen kommer vara ditt viktigaste arbetsredskap och det är via den du med orädd approach och ett prestigelöst sätt bygger långsiktiga kundrelationer. Du kommer arbeta effektivt i din vardag och med hunterattityd leverera fina affärer. När det krävs kavlar du dessutom upp ärmarna och anammar ”learning by doing”.

Kriterier för tjänsten
  • Du har erfarenhet från uppsökande B2B-försäljning via telefon.
  • Du är en prestigelös hunter med stor målmedvetenhet.
  • Du vill jobba i ett högt tempo med attraktiva tjänster.
  • Du är seriös, tar ansvar för att leverera resultat och gillar när det är högt i tak.
Lön och villkor

Du arbetar vanliga kontorstider mån-fre 08.00-17.00 med möjlighet till viss flex. Man erbjuder en fast lön + provision och självklart utbildas du i alla tjänster ifrån företagets portfölj.


Missa inte chansen. Ansök nu.

Vi ser dig för den du är. Har du rätt erfarenhet, passion och målmedvetenhet platsar du. Är du redo?

Ansök

Annonsen publicerades 2020-12-11T07:49:01.945Z och anställningen finns i Malmö

Bli handplockad till en tjänst som passar dig och dina karriärmål.
Ladda upp ditt CV.