Driven Säljare / Inköpare av A-brands!


Är du en driven och idérik säljare / inköpare (Trader) med erfarenhet från grossist- och partihandel? Har du ett väletablerat nätverk av A-brands både i Sverige och ute i Europa? Då skall du definitivt läsa mer om tjänsten  hos vår kund nedan!


Om företaget

Bolaget bedriver sedan 2014 partihandel av produkter främst inom telekom och hemelektronik. Man har ett brett kontaktnät av partners och leverantörer som gör att man idag når de flesta varumärken som marknaden erbjuder. Med en flerspråkig, professionell sälj- och inköpsstyrka samt optimerade logistiklösningar erbjuder man sina kunder världsledande tjänster och affärsmöjligheter, både via försäljning och inköp.

Trots bolagets unga ålder är man redan prisat som ett av de bästa entreprenörsföretagen i Sverige och omsatte ca 850 miljoner 2019. Ambitionen är att fortsätta växa och bredda verksamheten till andra branscher varpå man nu söker en ny kollega till kontoret i Malmö.

Dina arbetsuppgifter

Som Trader kommer du vara ansvarig för att etablera nya samarbeten med inköpare och säljare, främst från dina egna nätverk. Du kommer i stort sett bedriva en ”egen verksamhet” inom bolaget, där lönsamma affärer ligger i fokus. Vilken typ av produkter eller varor det handlar om är sekundärt, viktigast är att det finns en lönsam ”affär”. Med kompetenta kollegor och välutvecklade system i ryggen öppnar du upp för trading i nya branscher där du blir ytterst ansvarig. Du utgår från kontoret i Malmö, men tjänsten innebär även en del resor i Europa till partners och diverse mässor.

Kriterier för tjänsten
  • Du har flera års erfarenhet från inköp och försäljning av A-brands.
  • Du har ett väl etablerat nätverk för denna typ av partihandel, både i Sverige och i Europa.
  • Du har ett entreprenörstänk och brinner för goda, långsiktiga kundrelationer.
  • Du trivs att arbeta med internationella kontakter.
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.
Lön och villkor

Bolaget erbjuder en fantastisk möjlighet för rätt person att utvecklas och bygga vidare på sitt kontaktnät, med ett starkt varumärke i ryggen. Man arbetar med fast lön och en väldigt lukrativ provisionsmodell.

Är det dig vi söker?


Missa inte chansen. Ansök nu.

Vi ser dig för den du är. Har du rätt erfarenhet, passion och målmedvetenhet platsar du. Är du redo?

Ansök

Annonsen publicerades 2020-09-08 08:40:23 och anställningen finns i Malmö

Bli handplockad till en tjänst som passar dig och dina karriärmål.
Ladda upp ditt CV.