Erfaren & teknikintresserad Försäljningschef


Är du en erfaren försäljningschef som brinner för teknik och försäljning? Är du dessutom en riktigt bra ledare med erfarenheter från telekom eller IT-branschen? Då skall du definitivt läsa mer nedan om tjänsten som försäljningschef hos vår kund.


Om företaget

Bolaget grundades 2015 och har sedan dess vuxit snabbt till att 2019 omsätta ca 600 miljoner. Via samarbetsavtal med bl.a. Samsung, Huawei och Lenovo m.fl. förser man serviceverkstäder runt om i Europa med reservdelar till smartphones, läsplattor och laptops. Man har sitt huvudkontor i Malmö samt ett mindre säljkontor i Stockholm.

Dina arbetsuppgifter

Som Försäljningschef ansvarar du för att både strategiskt och operativt öka försäljningen samt utveckla kommande affärsområden. Via coachning och visst eget kundansvar ser du till att man fokuserar på rätt produkter, allt för att maximera siffrorna. I dagsläget är man sex säljare, tre stycken nere i Malmö och tre stycken uppe i Stockholm, men med dig som ledare ser man mycket positivt på att utöka och växa. Du rapporterar direkt till VD:n och kommer dessutom sitta med i ledningsgruppen tillsammans med VD, marknadschef och ekonomichef. Du är placerad på bolagets kontor i Malmö. Kvalifikationer: Du har ett proaktivt tankesätt, vana av personalansvar, samt ett utpräglat entreprenörstänk. Via glädje och energi visar du vägen och entusiasmerar dina medarbetare till att alltid leverera på topp. Du är van vid att jobba i tillväxtföretag, dvs. har inga problem med att alla rutiner och processer inte alltid är satta utan ser istället möjligheter och utvecklingspotential som väldigt inspirerande. Vidare ser vi att: Har du dessutom ett väl etablerat nätverk inom Teknik/IT branschen ses detta som en klar fördel.

Kriterier för tjänsten
  • Du har flerårig erfarenhet av ledarskap som försäljningschef.
  • Du är förtroendeingivande, relationsskapande och älskar att göra affärer.
  • Du är nytänkande, flexibel och lösningsorienterad i ditt ”mindset”.
Lön och villkor

Självklart inleder du din anställning med en grundlig introduktion i företagets produkter, värdegrund mm. Man erbjuder en bra fast lön plus bonus. Övriga förmåner innefattar pensionsavsättningar, friskvård mm.


Missa inte chansen. Ansök nu.

Vi ser dig för den du är. Har du rätt erfarenhet, passion och målmedvetenhet platsar du. Är du redo?

Ansök

Annonsen publicerades 2020-06-29 11:58:34 och anställningen finns i Malmö

Bli handplockad till en tjänst som passar dig och dina karriärmål.
Ladda upp ditt CV.