Erfaren försäljningschef till StjärnaFyrkant


StjärnaFyrkant gör en storsatsning i södra Sverige och har nyligen slagit upp portarna till sitt nya företagscenter mitt i centrala Malmö. Där söker vi dig som vill jobba med ett härligt team samt de senaste tjänsterna och produkterna inom IT / Telekom. Så är du en erfaren försäljningschef som älskar försäljning, teamkänsla och vill vara med på en riktigt spännande resa? Ja, då är du den vi söker!


Om företaget

StjärnaFyrkant bildades 1996 och är idag en rikstäckande kedja som erbjuder både produkter och tjänster inom IT, Telekom och Fordonskommunikation till företag. Man är Sveriges snabbast växande kedja för kommunikationsbaserade telefoni- och IT-tjänster. Med sin lokala närvaro och användarvänliga kommunikationslösningar drivs man av att bli kundens ”kunniga kompis”, samt vara en pålitlig partner genom att enkelt och snabbt kunna bidra till ökad effektivitet och lönsamhet.

Dina arbetsuppgifter

Som säljande försäljningschef kommer du leda ditt team lite som en spelande tränare. Du arbetar mot en uppsatt budget och har ett team på fyra säljare som med tiden skall växa till ca 8-10 stycken. Du bedriver egen försäljning av kundunika lösningar inom IT, Telekom och Fordonskommunikation och visar därmed vägen för teamet för att bygga ett stabilt resultat. Med andra ord skall du tillsammans med ditt team bygga upp en stark och affärsmässig relation med kunderna som vårdas och utvecklas över tid. Man utgår från kontoret i centrala Malmö där man även har möjlighet att bjuda in kunder till sitt showroom. Tillsammans med ditt team bearbetar ni kunder i Skåne med omnejd och företagen ni riktar er mot är allt från små och medelstora, till större företag inom alla olika branscher och segment.

Kriterier för tjänsten
  • Du har tidigare erfarenhet som försäljningschef.
  • Du har en bakgrund från telekom- och/eller IT-branschen
  • Du är en lösningsorienterad relationsbyggare.
  • Du är en sann inspiratör som älskar att coacha.
Lön och villkor

Förutom möjligheten att få jobba med fantastiskt härliga och likasinnade kollegor så erbjuder man fast lön + provision, och arbetstiderna är vanliga kontorstider.


Missa inte chansen. Ansök nu.

Vi ser dig för den du är. Har du rätt erfarenhet, passion och målmedvetenhet platsar du. Är du redo?

Ansök

Annonsen publicerades 2020-06-30 11:04:08 och anställningen finns i Malmö

Bli handplockad till en tjänst som passar dig och dina karriärmål.
Ladda upp ditt CV.