Fältsäljare till StjärnaFyrkant


StjärnaFyrkant gör en storsatsning i södra Sverige och har nu slagit upp portarna till sitt nya företagscenter mitt i centrala Malmö. Där söker vi dig som vill jobba med de senaste tjänsterna och produkterna inom IT / Telekom. Så är du en relationsbyggande fältsäljare som älskar försäljning, teamkänsla och vill vara med på en riktigt spännande resa? Ja, då är du den vi söker!


Om företaget

StjärnaFyrkantbildades 1996 och är idag en rikstäckande kedja som erbjuder både produkter och tjänster inom IT, Telekom och Fordonskommunikation till företag. Man är Sveriges snabbast växande kedja för kommunikationsbaserade telefoni- och IT-tjänster. Med sin lokala närvaro och användarvänliga kommunikationslösningar drivs man av att bli kundens ”kunniga kompis”, samt vara en pålitlig partner genom att enkelt och snabbt kunna bidra till ökad effektivitet och lönsamhet.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som fältsäljare är att bygga upp din egen kundstock med långsiktiga relationer i fokus. Du arbetar med en bred portfölj och har fullt ansvar över hela processen från start till mål. Du utgår från kontoret i centrala Malmö där du även har möjlighet att bjuda in kunder till deras butik och showroom. Du kommer initialt att bearbeta kunder i Skåne med omnejd och företagen du riktar dig mot är allt från små, medelstora till större företag inom alla olika branscher och segment.

Kriterier för tjänsten
  • Du har tidigare erfarenhet från fältförsäljning inom Telecom.
  • Du är en lösningsorienterad relationsbyggare.
  • Du är en social och utåtriktad person.
  • Du är tävlingsinriktad.
  • Du ska vara disciplinerad och självgående.
  • B-körkort.
Lön och villkor

Har du tidigare erfarenhet från försäljning inom IT-tjänster är det ett stort plus, men viktigast är att du har vinnarskalle och ambitionen att växa och utvecklas inom bolaget. Förutom möjligheten att få jobba med fantastiskt härliga och likasinnade kollegor så erbjuder man fast lön + provision, och arbetstiderna är vanliga kontorstider.


Missa inte chansen. Ansök nu.

Vi ser dig för den du är. Har du rätt erfarenhet, passion och målmedvetenhet platsar du. Är du redo?

Ansök

Annonsen publicerades 2020-06-02 08:01:28 och anställningen finns i Malmö

Bli handplockad till en tjänst som passar dig och dina karriärmål.
Ladda upp ditt CV.