Gör karriär inom försäljning


Är du driven, ambitiös och sugen på en karriär inom försäljning? Vill du jobba i en miljö där man har fokus på försäljning och goda kundrelationer? Bra, då är det kanske dig vi letar efter till tjänsten som Junior Account Manager.


Om företaget

Bolaget är sedan dryga 30 år tillbaka en ledande återförsäljarkedja av kommunikationslösningar till företag. Lösningarna idag innefattar bland annat mobiltelefoni, it och telekomtjänster samt fordons-IT. Man skapar moderna kommunikationslösningar som verkligen fungerar, så att kunderna kan ägna sin tid åt annat.

Dina arbetsuppgifter

Som Junior Account Manager inleder din anställning med en gedigen utbildning både i försäljningsteknik och de tjänster och produkter man säljer. Därefter får du kontinuerlig coachning av säljledningen som hela tiden jobbar för att du skall ha de rätta förutsättningarna att nå framgång. Du kommer sälja de hetaste produkterna och tjänsterna på marknaden såsom Iphones, tablets, laptops och Smartphones från samtliga tillverkare. Din främsta arbetsuppgift blir att kontakta nya och befintliga företagskunder via telefon och uppdatera deras mobiler/datorer och abonnemang mm.

Kriterier för tjänsten
  • Du trivs med kontakter via telefon.
  • Du är social, utåtriktad och har en grym personlighet.
  • Du är en tävlingsinriktad teamplayer.
  • Du har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
Lön och villkor

Vi söker dig som gillar ett högt tempo, utmaningar, har viljan, glöden och målsättningen att bli framgångsrik som säljare. Tidigare erfarenheter från någon form av försäljning är en fördel, men det är absolut inget krav då en stark ambition att lyckas tar dig väldigt långt. Har du tidigare erfarenhet från IT & Telekom är det ett stort plus, men viktigast är att du har vinnarskalle och ambitionen att växa och utvecklas. Förutom möjligheten att arbeta i en inspirerande miljö med säljtävlingar och säljresor för att höja varandras prestationer erbjuder man en fast lön och provision. Arbetstiderna är vanliga kontorstider.


Missa inte chansen. Ansök nu.

Vi ser dig för den du är. Har du rätt erfarenhet, passion och målmedvetenhet platsar du. Är du redo?

Ansök

Annonsen publicerades 2020-09-03 09:45:49 och anställningen finns i Malmö

Bli handplockad till en tjänst som passar dig och dina karriärmål.
Ladda upp ditt CV.