Gör karriär som innesäljare


Är du driven, ambitiös och sugen på en karriär inom försäljning? Vill du jobba i en miljö där fokus ligger på att växa i sin försäljningsroll, krossa budgetar och göra succé? Perfekt läs då vidare nedan om tjänsten som junior innesäljare hos vår kund.


Om företaget

Bolaget är, sedan många år en ledande återförsäljare av kommunikationslösningar till företag och erbjuder allt från mobilabonnemang, IP-telefoni och växellösningar till enklare IT-tjänster. Man skapar helt enkelt moderna kommunikationslösningar som verkligen fungerar, så att kunderna kan ägna sin tid åt annat.

Dina arbetsuppgifter

Som junior innesäljare startar du med en utbildning i de tjänster och produkter man säljer men självklart får du även en grundlig utbildning i försäljningsteknik, allt för att ha möjlighet att verkligen lyckas i din roll. Därefter får du kontinuerlig coachning av säljledningen som hela tiden jobbar för att du skall ha de rätta förutsättningarna att nå framgång. Du kommer sälja de hetaste produkterna och tjänsterna som marknaden har att erbjuda såsom Iphones, tablets, laptops och smartphones från samtliga tillverkare. Din främsta arbetsuppgift blir att kontakta både nya- och befintliga företagskunder via telefon och uppdatera deras mobiler, datorer samt abonnemang mm. med kostnadseffektiva lösningar.

Kriterier för tjänsten
  • Du trivs med kontakter via telefon.
  • Du är social, utåtriktad och har en grym personlighet.
  • Du är en tävlingsinriktad teamplayer.
  • Du vågar ta egna initiativ för att lyckas.
  • Du lever efter mottot att ingenting är omöjligt.
  • Du vill satsa helhjärtat på en karriär inom försäljning.
  • Du har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
Lön och villkor

Vi söker dig som gillar ett högt tempo och utmaningar. Du har viljan, glöden och målsättningen att bli framgångsrik som säljare. Tidigare erfarenheter från någon form av försäljning är en fördel, men absolut inget krav då en stark ambition att lyckas tar dig väldigt långt. Har du tidigare erfarenhet från IT och Telekom är det ett stort plus, men viktigast är att du har rätt inställning, vinnarskalle och ambitionen att utvecklas. Förutom möjligheten att arbeta i en inspirerande miljö med motiverande säljtävlingar erbjuder man en fast lön och provision. Arbetstiderna är vanliga kontorstider 8.00-17.00 måndag-fredag.


Missa inte chansen. Ansök nu.

Vi ser dig för den du är. Har du rätt erfarenhet, passion och målmedvetenhet platsar du. Är du redo?

Ansök

Annonsen publicerades 2021-01-11T09:18:29.953Z och anställningen finns i Malmö

Bli handplockad till en tjänst som passar dig och dina karriärmål.
Ladda upp ditt CV.