Junior Account Manager till blomstrande IT-bolag


Är du redo att steppa upp och ta nästa steg i din försäljningskarriär? Är du dessutom orädd och trivs med att jobba självständigt och strukturerat? Perfekt, då är det dags att kavla upp skjortärmarna och sälja IT-lösningar som aldrig förr!


Om företaget

Bolaget som har sitt kontor i Malmö erbjuder skräddarsydda IT-lösningar till såväl företagskunder som kommuner. Man är ett väletablerat företag som besitter man er än 20 års erfarenhet av att leverera IT-tjänster och systemdrift till hela landet. Dessutom är man hela tiden på jakt efter att upptäcka nya innovativa lösningar för sina kunder och företagets högsta prioritering är att alltid optimera kundernas IT-miljö.

Dina arbetsuppgifter

Som Junior Account Manager kommer du främst att ansvara för att bygga nya kundrelationer samt till viss del även bearbeta befintliga. Det är ett relativt självständigt arbete vilket innebär att du ska vara bekväm med att ta ett stort eget ansvar. Du kommer med andra ord ansvara för hela säljprocessen, från att initiera första kontakten till att genom kontinuerliga kundbesök skapa nya kundrelationer samt utveckla dessa i enlighet med företagets fullständiga tjänsteportfölj och övergripande mål.

Kriterier för tjänsten
  • Du har erfarenhet av uppsökande försäljning mot företagskunder.
  • Du är självständig, strukturerad och flexibel.
  • Du drivs av att göra affärer med såväl små som stora företag.
  • Du vill ta nästa steg och växa i din roll som säljare.
Lön och villkor

Du inleder din anställning med en gedigen utbildning i företagets olika tjänster. Arbetstiderna är vanliga kontorstider, 08.00-17.00, och man erbjuder fast lön + provision.


Missa inte chansen. Ansök nu.

Vi ser dig för den du är. Har du rätt erfarenhet, passion och målmedvetenhet platsar du. Är du redo?

Ansök

Annonsen publicerades 2020-12-10T08:53:11.400Z och anställningen finns i Malmö

Bli handplockad till en tjänst som passar dig och dina karriärmål.
Ladda upp ditt CV.