Mediasäljare till väletablerat bolag


Är du en driven och strukturerad säljare med stort sinne för affärer? Triggas du av framgång och utveckling? Perfekt – då skall du definitivt fortsätta läsa!


Om företaget

Företaget är verksamt inom mediabranschen, både med traditionell tryckt media såväl som digitalt. Man har under många år skapat en kvalitativ plattform där kundernas produkter lyfts fram i ett relevant och tilltalande sammanhang mot deras specifika målgrupp. Man har en hög räckvidd med stort engagemang från slutkund och genom skräddarsydda paketlösningar marknadsför man sina kunder frekvent över hela landet.

Dina arbetsuppgifter

Som Mediasäljare kommer du att bearbeta kunder i hela Sverige, men med utgångspunkt från kontoret i Halmstad. Du kommer att sälja företagets hela tjänsteportfölj, dvs. både print samt digitala tjänster. För att lyckas i rollen behövs det att du är strukturerad och kan jobba med både kortsiktiga såväl som långsiktiga affärer. Vidare krävs det att du tar ansvar för hela säljprocessen, samt har drivet att bearbeta nya kunder och se affärsmöjligheter precis överallt. Självfallet kommer du även hantera och utveckla en hel del befintliga kunder, vilket kommer helt naturligt för dig.

Kriterier för tjänsten
  • Du är lösningsorienterad, ser möjligheter och skräddarsyr den bästa lösningen för kunden, allt på ett serviceinriktat sätt. Kort och gott, du är en ”fixer” och en ”doer” som lever efter devisen att ingenting är omöjligt!
  • Du har jobbat med uppsökande fältförsäljning mot företagskunder.
  • Du har ett öga för att se affärsmöjligheter och är orädd inför uppgiften.
  • Du har ett otroligt starkt driv och ett genuint intresse av att göra affärer.
  • Du är flexibel, anpassningsbar och har lätt för att bygga relationer.
  • Du är mogen, självständig och tar stort ansvar för att leverera affärer.
  • Du har B-körkort.
  • Har du dessutom tidigare erfarenhet från mediabranschen så är det ett stort plus men inget krav så länge intresset för branschen finns där.
Lön och villkor

Du erbjuds en fast lön och provision, men även övriga förmåner såsom friskvårdsbidrag, pensionsavsättningar mm. Arbetstiderna är vanliga kontorstider, måndag till fredag 08.00-17.00 men med frihet under ansvar.


Missa inte chansen. Ansök nu.

Vi ser dig för den du är. Har du rätt erfarenhet, passion och målmedvetenhet platsar du. Är du redo?

Ansök

Annonsen publicerades 2020-09-24T09:50:04.431Z och anställningen finns i Halmstad

Bli handplockad till en tjänst som passar dig och dina karriärmål.
Ladda upp ditt CV.