Nationell Affärsutvecklare till Villalivet i Helsingborg


Är du en driven och strukturerad säljare med stort sinne för affärer? Triggas du av framgång och utveckling? Perfekt – då skall du definitivt fortsätta läsa!


Om företaget

Villalivet är sedan starten 2008 Sveriges största villatidning som delas ut gratis till samtliga villahushåll i Sverige. Affärsidén är att med relevanta annonsörer och innehåll, leverera kvalitativt och utbildande content till såväl sina kunder som läsare.

Resultatet – Ett bolag i framkant med stark säljkultur som levererar Sveriges största villatidning med åtta utgivningar per år, både i digital och tryckt form. Imponerande eller hur!

Dina arbetsuppgifter

Som Nationell Affärsutvecklare kommer du bearbeta kunder i hela Sverige för att huvudsakligen sälja företagets tryckta media. Arbetsdagarna innefattar både kortsiktiga såväl som långsiktiga affärer och du bearbetar ständigt nya kunder. Du kommer även hantera och utveckla en hel del befintliga kunder, där din uppgift blir att skapa nya kreativa lösningar för kunden. Rollen innefattar ansvar för hela säljprocessen där du arbetar produktivt och ser affärsmöjligheter precis överallt.

Kriterier för tjänsten
  • Du har jobbat med uppsökande fältförsäljning mot företagskunder.
  • Du har ett öga för att se affärsmöjligheter och är orädd inför uppgiften.
  • Du har ett otroligt starkt driv och ett genuint intresse av att göra affärer.
  • Du är flexibel, anpassningsbar och har lätt för att bygga relationer.
  • Du är mogen, självständig och tar stort ansvar för att leverera affärer.
  • Du har B-körkort.
Lön och villkor

Du är en erfaren säljare som vet vad det innebär att driva din egen försäljning och du trivs med att arbeta i ett bolag med stark säljkultur. Vidare är du även lösningsorienterad, ser möjligheter och skräddarsyr den bästa lösningen för kunden, allt på ett serviceinriktat sätt. Har du dessutom tidigare erfarenhet från mediabranschen så är det ett stort plus men inget krav så länge intresset för branschen finns. Du erbjuds en fast lön och provision, men även övriga förmåner såsom friskvårdsbidrag, pensionsavsättningar mm. Arbetstiderna är vanliga kontorstider, måndag till fredag 08.00-17.00, men med frihet under ansvar.


Missa inte chansen. Ansök nu.

Vi ser dig för den du är. Har du rätt erfarenhet, passion och målmedvetenhet platsar du. Är du redo?

Ansök

Annonsen publicerades 2021-02-25T11:53:39.360Z och anställningen finns i Helsingborg

Bli handplockad till en tjänst som passar dig och dina karriärmål.
Ladda upp ditt CV.