Onlinesäljare till StjärnaFyrkant


StjärnaFyrkant gör en storsatsning i södra Sverige och har sedan en tid tillbaka slagit upp portarna till sitt nya företagscenter, mitt i centrala Malmö. Där söker vi dig som via digitala kanaler, vill bearbeta nya kunder och sälja in de senaste tjänsterna och produkterna inom IT / Telekom. Så är du säljare samt en fena på att kommunicera och uttrycka dig i skrift, ja då är du kanske den vi söker!


Om företaget

StjärnaFyrkant bildades 1996 och är idag en rikstäckande kedja som erbjuder företag både produkter och tjänster inom IT, Telekom och Fordonskommunikation. Man är Sveriges snabbast växande kedja för kommunikationsbaserade telefoni- och IT-tjänster. Med sin lokala närvaro och användarvänliga kommunikationslösningar drivs man av att bli kundens ”kunniga kompis”, samt vara en pålitlig partner genom att enkelt och snabbt kunna bidra till ökad effektivitet och lönsamhet.

Dina arbetsuppgifter

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara uppsökande försäljning mot nya kunder, via framförallt mail och sociala medier. Tanken är att du fångar upp det segment kunder som gärna vill slippa långa telefonsamtal och möten, och istället föredrar att kommunicera digitalt. Du arbetar med en bred produktportfölj och har fullt ansvar över hela säljprocessen från start till mål. Du bearbetar kunder över hela landet och företagen du riktar dig mot är allt från små, medelstora till större företag inom alla olika branscher och segment.

Kriterier för tjänsten
  • Du har erfarenhet från uppsökande försäljning.
  • Du har erfarenhet från Telekom eller IT-branschen.
  • Du älskar att göra affärer.
  • Du har en förmåga att uttrycka dig på ett enkelt sätt i skrift.
  • Du har stenkoll på hur man kommunicerar digitalt.
Lön och villkor

Förutom möjligheten att få jobba med fantastiskt härliga och likasinnade kollegor så erbjuder man fast lön + provision, och arbetstiderna är vanliga kontorstider.


Missa inte chansen. Ansök nu.

Vi ser dig för den du är. Har du rätt erfarenhet, passion och målmedvetenhet platsar du. Är du redo?

Ansök

Annonsen publicerades 2020-08-17 10:45:27 och anställningen finns i Malmö

Bli handplockad till en tjänst som passar dig och dina karriärmål.
Ladda upp ditt CV.