Teknisk säljare till Baumer Group i Mälardalen


Är du en affärsdriven säljare som är van att jobba med långsiktiga kundrelationer? Har du dessutom erfarenhet från teknisk försäljning av kundspecifika lösningar? Läs då vidare, vi har jobbet för dig!


Om företaget

Baumer Group är en världsledande tillverkare av sensorer, givare, mätinstrument och komponenter för automatiserad bildbehandling. Baumer kombinerar nyskapande teknik och smarta kundanpassade lösningar för tillverknings- och processautomation, med ett brett utbud av teknologier och produkter. Med sina 2 700 medarbetare och 38 verksamheter i 19 länder har den familjeägda schweiziska koncernen en ambition att alltid arbeta nära sina kunder. Man har idag kunder i många olika branscher och skapar ett avgörande mervärde genom en hög kvalitetsnivå och stark förmåga att skapa nya innovationer inom sensorområdet.

Dina arbetsuppgifter

Du blir sälj- och budgetansvarig för ett distrikt som sträcker sig från Mälardalen i öst, över till Värmland och Dalarna i väst. Tjänsten innebär att du har en hög närvaro ute hos dina kunder där du träffar beslutspåverkare och beslutsfattare. Du erbjuder kvalificerad rådgivning inom Baumers expertområden med målet att öka Baumers marknadsandelar på en tillväxtmarknad. Du planerar och genomför besök hos befintliga kunder samtidigt som du identifierar och uppsöker nya. Till din hjälp får du teknisk och kommersiell support från erfarna kollegor i Sverige och internationell produktsupport från Danmark, Schweiz och Tyskland. Du rapporterar till den svenska försäljningschefen.

Kriterier för tjänsten
  • Du har en bred teknisk förståelse och en vana från att arbeta med industriförsäljning.
  • Du tänker som en entreprenör och brinner för goda, långsiktiga kundrelationer.
  • Du trivs med att arbeta på ett internationellt bolag med kontakter från olika länder.
  • Du är öppen, ärlig och förtroendeingivande.
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.
  • Du har B-körkort.
Lön och villkor

För denna tjänst söker vi dig som är prestigelös, affärsdriven och har hög förmåga att ta eget ansvar. Du bor troligtvis någonstans i Mälardalen och utgår från hemmakontor. Har du någon form av teknisk utbildning i grunden är det ett stort plus, men det är inget krav. Även kunskaper i danska och tyska anses meriterande. Baumer erbjuder ett spännande jobb i en internationell och innovationsdriven miljö. Självklart inleder du din anställning med en behovsanpassad utbildning i företagets produkter och tjänster. Du erbjuds en marknadsanpassad fast lön + möjlighet till bonus, tjänstebil samt övriga förmåner enligt kollektivavtal.


Missa inte chansen. Ansök nu.

Vi ser dig för den du är. Har du rätt erfarenhet, passion och målmedvetenhet platsar du. Är du redo?

Ansök

Annonsen publicerades 2020-11-09T07:41:17.052Z och anställningen finns i Mälardalen

Bli handplockad till en tjänst som passar dig och dina karriärmål.
Ladda upp ditt CV.