Framgångsrik rekrytering, oavsett uppdrag.

Med oss som partner kan du ta en smart genväg till smidigare rekrytering. Slipp problemen och fokusera på din grej. Vi matchar dig med rätt person för ditt uppdrag. Av oss kan du alltid förvänta dig kvalitativa kandidater med den kompetens som krävs, för att ta ditt företag dit du vill.

Go to Worq.

Slipp problemen, spara tid och pengar.

Vi löser rekryteringen. Och garanterar er rätt person för jobbet.

Matchmaking

Vi hittar och matchar rätt kandidat till rätt tjänst. Oavsett om det är försäljning, service eller projektledning som krävs för att ert företag ska nå framgång.

Unik affärsmodell

Vi arbetar annorlunda jämfört med traditionella rekryteringsföretag och i kombination med proaktiv search säkerställer vi den bästa lösningen för kandidat och företag.

Nära samarbete

Vi har ett nära samarbete med våra uppdragsgivare och arbetar med maximal diskretion. För oss är integritet en naturlig del av vårt professionella arbetssätt.

Flexibel ersättningsmodell

Vi har en flexibel och okonventionell ersättningsmodell som våra konkurrenter har svårt att matcha.

Kostnadseffektivt

Om företag räknar antalet timmar de lägger ner på sin rekrytering är det enkelt att se att det är betydligt mer kostnadseffektivt att anlita oss.

Stort kontaktnät

Vårt stora kontaktnät ger dig som uppdragsgivare fler valmöjligheter och större chans att hitta personal som kanske annars inte skulle ha sökt tjänsten.

Framgångsrik rekrytering.

Några av företagen som vi har hjälpt på vägen till framgång. Genom att tillsätta rätt person för jobbet kan vi bidra med värde, driva förändring och skapa stordåd.

Worq är en proffsig och engagerad samarbetspartner som tar ansvar för hela rekryteringsprocessen. De förstod kulturen och behoven hos oss direkt och rekryteringen gick mycket smidigt. Vi är väldigt glada över att nu ha vår nya regionchef på plats.

Lars Cronehag, Vinnergi AB

Med Worq i ryggen har vi kunnat fokusera på vårt jobb och överlämna ansvaret för rekryteringen till de som verkligen kan sin grej. Worq förstod våra behov direkt och matchade våra krav. Vårt team har verkligen presterat toppresultat efter att vi fick in en ny säljchef och ett par nya säljare med samma drivkraft som oss.

Michael Rickard, JOBmeal AB

Worq matchade mig med det perfekta jobbet inom IT-branschen, tjänsten som ingen annan haft mig i åtanke för. De förberedde mig inför de olika förväntningarna och var snabba och tydliga i sin återkoppling.

Helén Karlsson, Cybercom Group

Bli handplockad till en tjänst som passar dig och dina karriärmål.
Ladda upp ditt CV.